Právě nás baví

8 položek

Káva vykonala za poslední roky snad největší cestu ze všech – není tomu vlastně tak dávno, kdy jsme si sebevědomě popíjeli rozpustivší granule. Uběhlo několik let a zaujatě diskutujeme o hrubosti mletí a teplotě vody při extrakci kávy. O pěstování, obchodu, pražení a přípravě výběrové kávy jsme se v posledním Chutném blogu „O kávě s pražírnou Fiftybeans“ bavili s Romanem Nejedlým. 

Kdo rád chutě kombinuje, pokračuje na Párování chutí „Káva & Čokoláda“. V několika odstavcích jsme se pokusili výstižně popsat, jak úspěšně kombinovat výběrovou kávu s plantážní čokoládou. Když se tohle umí, vaše ústa se promění ve sladké hedvábí.

Tak směle vychutnávej.

Původ:

Zobrazit:

Přihlášení

Soukromí - potvrzení *

Pro zobrazení stránky je nutný věk minimálně 18 let.