Skladová zásoba e-shopu a prodejen je odlišná.

Bodegas Inviosa

Výroba probíhá tradiční metodou. Víno pochází z hroznů aromatické odrůdy Macabeo, v láhvi pak leží po dobu 10 měsíců. Během této doby zůstávají láhve ve vodorovné poloze při konstantní teplotě 15 ° C, za účelem provedení druhého kvašení, kdy se sráží kaly po délce láhve. Kaly jsou následně z láhve odstraněny, takže výsledkem je cava perfektní kvality.

Původ:

Potvrzení o věku a nastavení cookies

Cookies nám umožňují lépe vyhodnocovat Vaši návštěvnost a následně přizpůsobit reklamu třetích stran přímo na míru.
Kliknutím na „Bylo mi 18 let a přijimám všechny cookies" vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním a zároveň potvrzujete, že Vám již bylo 18 let. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Přejeme příjemný nákup.
VYCHUTNAVEJ s.r.o.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení