Eko Farma Orlí vrch

Způsob úpravy masa se nazývá Biltong a pochází z jižní Afriky. Eko Farma Orlí vrch ho ale vyrábí v Rejvízu, magickém místě uprostřed Jeseníků. Maso nejprve ošetří, naloží do jedinečné směsi koření a mořské soli, a potom nechává 3 - 6 měsíců zrát v temných komorách pod pečlivou kontrolou. Na rozdíl od většiny ostatních produktů tohoto typu, neurychlují na farmě proces zrání masa tepelnou úpravou, což spolu s volbou mladých zvířat a pečlivým výběrem částí masa umožňuje zachovat šťavnatost a měkčí konzistenci.

Původ:

Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení

Soukromí - potvrzení *

Pro zobrazení stránky je nutný věk minimálně 18 let.

Velká letní koktejlová soutěž