Butter chicken se sektem Madl Schretenperg-Sekt Rosé Trocken

Butter chicken se sektem Madl Schretenperg-Sekt Rosé Trocken Víno a jídlo k sobě patří již od nepaměti. Víno totiž dokáže podtrhnout chuť a vůni pokrmu. Funguje to však i naopak. Jak ale sladit víno s daným pokrmem? Samotné snoubení vína a jídla zní jako strašná věda, ale není tomu úplně tak. Důležité je, řídit se základními pravidly. Párovat by se mělo víno a jídlo podobného charakteru. K lehkým jídlům se hodí jemné víno a naopak k výraznějšímu, kořeněnému nebo pikantnímu jídlu, je dobré zvolit víno výraznější a plnější chuti. K bílému masu a rybám se doporučuje podávat víno bílé, k červenému masu červené. Pokud váháte, sáhněte po láhvi růžového vína.

Zpět na příspěvek Nový komentář

Komentáře

Nový komentář

* (Povinné)

Anketa

Jak se vám pracuje s „Průvodce výběrem" v kategorii Šumivých vín?

PRÁVĚ NÁS BAVÍ

Dárkové poukazy

Dárkový poukaz libovolné útraty na e-shopu nebo showroomu Vychutnávej.cz. Více zde.

Dárkový poukaz 2 000 Kč
Dárkový poukaz 1 000 Kč
Dárkový poukaz 500 Kč

Přihlášení

Soukromí - potvrzení *

Pro zobrazení stránky je nutný věk minimálně 18 let.