Barva: Mahagonově oranžová
Aroma: Elegantní tóny makadamových oříšků přínáší silný závan vanilky, broskví a květin
Chuť: V podtónech je cítit citrón, dominuje ovoce, sušené fíky a rozinky a také oříšky, nikoliv však v takové míře, jako u aroma
Destilace
Destiluje se z melasy v kontinuální destilační koloně.
Zrání
Rum zpočátku zraje 10 let v sudech z Amerického dubu, následně se mistrně mísí a přelévá do sudů z Francouzského dubu po koňaku, ve kterých zraje dalších 6 let.
Příběh
Limitovaná edice 15 030 lahví.
Společnost Angostura byla založila roku 1824, kdy Dr. Johann Siegert zdokonalil recept na své bylinkové kapky a začíná je komerčně vyrábět. Siegert byl pruský vojenský lékař zapojený do osvobozenecké armády Simóna Bolívara. Roku 1875 se firma stěhuje z Venezuely do Trinidadu, kde roku 1940 vytváří svůj první rum.