Popis
K optimálnímu vychutnávání zvolte sklenici Old Fashioned nebo tumbler. Zpočátku ochutnejte samotnou tequilu, abyste její chutě později lépe detekovali. Následně do sklenice vložte několik kostek ledu a přelijte mixerem v poměru 3:1 s destilátem. Uvedená párování vychází z tabulky Průvodce párováním Fentimans.
El Jimador Reposado
Barva: Exkluzivně zlatá
Aroma: Příjemná vůně vanilky, opečeného dřeva, ovoce, koření a vařené agáve
Chuť: Bohatá kombinace koření, ovoce, dřeva, vanilky a jemně pražených lískových oříšků přecházejících do jemného, dlouhotrvajícího závěvu s hřejivou chutí vanilky a jemného koření dubového dřeva
Destilace & Zrání: El Jimador Reposado začíná 100% ručně sklízeným modrým agáve Weber, přirozeně fermentovaným a dvakrát destilovaným. Poté si užije dvouměsíční siestu v ručně vyrobených sudech z amerického dubu, aby se krásně zaoblila. Výsledek stojí za čekání – exkluzivní zlatý tón, teplé kořeněné příchutě a hladká, sebevědomá chuť agáve.
Vybrané párování Fentimans
Ginger Beer 275 ml: Tradičně vařené zázvorové pivo komplexní chuti nejjemnějšího kořene zázvoru
Výroba: Výroba Fentimans Ginger Beer začíná fermentací nejjemnějšího kořene zázvoru a tradičním vařením stejnými botanickými technikami od dob zakladetele Thomase Fentimana z roku 1905.
Ginger Ale 200 ml: Výrazná, ale zároveň jemná chuť zázvoru a skořice, plnou chuť dodávají této limonádě výtažky z bylin, pomeranče a galangy
Výroba: Výroba Fentimans Ginger Ale začíná fermentací nejjemnějšího kořene zázvoru a tradičním vařením stejnými botanickými technikami od dob zakladetele Thomase Fentimana z roku 1905.
Curiosity Cola 275 ml: Hluboká a sladká po skořici a infúzi nejlepších bylinných ingrediencí
Výroba: Tato povzbuzující cola je inspirována tradičními postupy dob minulých. Hřejivé, sladké a široce používané koření skořice se získává z vnitřních hřbetů několika stromů. Kůra se odstraní, vysuší a sroluje, aby se vytvořila trubice, která se rozemele na prášek.
Dandelion & Burdock 275 ml: Nezaměnitelné aroma pampelišky a přírodních příchutí
Výroba: Vzniká z nálevů kořenů pampelišky a lopuchu v kombinaci s přírodními příchutěmi. Pampeliška je velmi bohatým zdrojem vitamínů a minerálů, jako je vitamín A, vitamín C, železo a zinek. Komzumuje se již po tisíce let. Hojně se využívá k léčbě chudokrevnosti, kožních problémů, krevních poruch a depresí.