Popis
Chuť: Tradičně vařené zázvorové pivo komplexní chuti nejjemnějšího kořene zázvoru
Přírodní ingredience: Každá složka je přírodní bez umělých příchutí, konzervačních látek, barev nebo sladidel, tento pečlivě zpracovaný recept je vhodný i pro vegany.
Doporučení
Namíchejte si ohnivý drink plný chuti jemného zázvoru. Výborně se najde v amerických whiskey, karibských rumech a dokonce i stařených tequilách nebo mezcalech. Jednoduše do sklenice nalijte destilát, vložte několik kostek ledu a přelijte limonádou v poměru 3:1. Pro konkrétní tipy doporučujeme stáhnout průvodce párováním Fentimans.
Výroba
Výroba Fentimans Ginger Beer začíná fermentací nejjemnějšího kořene zázvoru a tradičním vařením stejnými botanickými technikami od dob zakladetele Thomase Fentimana z roku 1905.
Vyrobeno za použití osvědčeného botanického procesu vaření, všechny přírodní ingredience jsou vyluhovány, umně smíchány a fermentovány po celých 7 dní pro nepřekonatelnou kvalitu a bezkonkurenční chuť. „Botanically Brewed" není módní označení, které používá Fentimans pro marketing; je to technika výroby nápojů prémiové kvality, která je předávána z generace na generaci rodiny Fentimans od roku 1905.
Příběh
Více než 100 let od založení je podnik stále v rodině Fentimans, nyní ve vlastnictví Eldona Fentimanse, pravnuka Thomase. Ve výrobě lahodných přírodních nápojů stále používají vícestupňovou techniku botanického vaření. Procesy jsou však aktualizovány a nápoje jsou nyní syceny oxidem uhličitým ještě před plněním a pasterizací, aby se prodloužila trvanlivost produktu. Jedna věc, která se však nezměnila, je vynikající kvalita, řemeslné zpracování a nepřekonatelná chuť nápojů Fentimans.