Prosecco s čokoládou
O tom, že si dobře vybrané prosecco a čokoláda budou rozumět, nemůže být pochyb. Ta námi dlouhodobě oblíbená párování jsme nyní na jedno kliknutí zpřístupnili i vám. Dobře pak tuto libůstku popsal Martin Svoboda v článku párování chutí „Prosecco & Čokoláda“. Dejte nám prosím vědět, jak chutná.
-
Zardetto Molin Extra Dry & Willie’s Cacao Clementina’s Almonds
Harmonické spojení citrusové kyselinky a vyladěné cukernatosti
549 Kč s DPH
-
Casa Farive Rosarosé Extra Dry & Willie’s Cacao Raspberries & Cream
Opojné laskání růžového prosecca a smetanově jemného ovoce
499 Kč s DPH
-
Casa Farive Extra Dry & Willie’s Cacao Sea Flakes
Komplementární párování krémové cukernatosti se slaným twistem
499 Kč s DPH