Sušené maso

Sušené maso

Zní to až neuvěřitelně, ale 100 gramů sušeného masa odpovídá zhruba 300 gramům syrového masa, se všemi prospěšnými nutričními hodnotami. I malý kousek tak obsahuje pořádný kus energie. Eko Farma Orlí vrch vyrábí maso v Rejvízu, magickém místě uprostřed Jeseníků. Maso nejprve ošetří, naloží do jedinečné směsi koření a mořské soli, a potom nechává 3 - 6 měsíců zrát v temných komorách pod pečlivou kontrolou. Na rozdíl od většiny ostatních produktů tohoto typu, neurychlují na farmě proces zrání masa tepelnou úpravou, což spolu s volbou mladých zvířat a pečlivým výběrem částí masa umožňuje zachovat šťavnatost a měkčí konzistenci. Maso ve speciálním obalu vydrží minimálně 48 měsíců od data výroby, při teplotách od -35 °C do 35 °C, což se hodí při extrémních podmínkách – ať už při sportu, pěším výletu, delší jízdě autem, na kole nebo v kanceláři. Výtečně se také páruje s premiovými destiláty, ať už rumem, whisky nebo třeba červeným vínem.

Původ:

Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení

Soukromí - potvrzení *

Pro zobrazení stránky je nutný věk minimálně 18 let.