Japonská whisky

Japonská whisky

Produkce whisky v Japonsku probíhá déle, než si většina lidí uvědomuje. První single malt byl vytvořen již v roce 1923. Masivní produkci a výrazný technologický pokrok však můžeme sledovat až s přelomem století. Pokud mohou západnímu světu některé aspekty japonské kultury zcela unikat, u whisky to bude platit dvojnásob. Zatímco v lihovarech Honšů a Hokkaido ještě můžeme nalézt skotský rukopis, velká většina zbylých destilerií produkuje mnohostranné whisky vlastní identity nabízející rozmanité chutě zimolezu, acetonu, karamelek a pomerančů.

Původ:

Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení

Soukromí - potvrzení *

Pro zobrazení stránky je nutný věk minimálně 18 let.

Velká letní koktejlová soutěž