Skladová zásoba e-shopu a prodejen je odlišná.

Carl Jung

Na počátku 20. století se Dr. Carl Jung, obchodník s vínem a syn vinařské rodiny z Rheingau, zabýval otázkou: "Je možné, aby víno mělo chuť i bez alkoholu?". V té době byla tato otázka znásobena i vyšší poptávkou po vínu. Inspirován expedicemi do Himálájí, kde údajně využívali rychle vroucí vodu v extrémních nadmořských výškách k dealkoholizaci. V roce 1907 uspěl s převratným vynálezem - vyvinul proces vakuové extrakce. Při tomto procesu je alkohol z vína šetrně stažen při méně než 30 stupních. S obnovením aroma jsou zachovány přirozené vůně a chutě vína. Carl Jung se tak stal vynálezcem nealkoholického vína a byl mu udělen patent. Vášeň a roky výzkumu jeho vynálezu vedly k dalším patentům, které neustále zdokonalují kvalitu a chuť těchto nealkoholických vín.
Již více než 100 let a v 5. generacích žije vize Dr. Carla Junga: víno potřebuje chuť, ne alkohol.

Původ:

Potvrzení o věku a nastavení cookies

Cookies nám umožňují lépe vyhodnocovat Vaši návštěvnost a následně přizpůsobit reklamu třetích stran přímo na míru.
Kliknutím na „Bylo mi 18 let a přijimám všechny cookies" vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním a zároveň potvrzujete, že Vám již bylo 18 let. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Přejeme příjemný nákup.
VYCHUTNAVEJ s.r.o.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení