Chalong Bay Rum

Chalong Bay pochází z Phuketu v Thajsku. Palírna byla založena dvěma Francouzi, kteří se rozhodli vyrábět řemeslný rum z místní cukrové třtiny francouzským způsobem. V Thajsku se pěstuje vice než 300 odrůd cukrové třtiny, některé jsou pěstovány ve velkém, jiné jsou vzácné. Chalong Bay používá jen jednu specifickou odrůdu a pečlivě si vybírá pouze místní farmáře, kteří ji pěstují. Destilace probíhá v unikátním tradičním francouzském měděném kolonovém přístroji používaném pro destilaci armaňaku, který byl v Chalong Bay lehce upraven. Po destilaci je tento bílý rum skladován v nerezových tancích po dobu 8 až 12 měsíců předtím, než je lahvován. Je to delikátně ovocný a hladký rum.

Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení

Soukromí - potvrzení *

Pro zobrazení stránky je nutný věk minimálně 18 let.