Kingsyaad Rum

Jamajka má bohatou historii a těží z velké tradice v odvětví cukru. Cukrová třtina, která byla objevena v Asii a zavedena ve 14. století v Evropě, se opožděně dostává do Ameriky a Karibiku. Jamajské klima přesto umožnilo rostlině rychle se množit. Na začátku 17. století získal rum mezinárodní rozměr a země z něj měla největší užitek díky jedinečným metodám destilace, které ho odlišovaly od ostatních výrobců. Na počest svých hodnot a své historie ostrov odmítl industrializaci rumu. Chrání proto své jedinečné dědictví již od raného stadia, díky čemuž je tento alkohol skutečným přírodním pokladem. Díky tomu stále můžeme na Jamajce najít formovací nádoby i malé sudy pro silnější a čistší výraz rumu.

Původ:

Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení

Soukromí - potvrzení *

Pro zobrazení stránky je nutný věk minimálně 18 let.