Popis
Aroma: Tropické ovoce, zejména banány a pečená jablka
Chuť: Zrání na sudu doplňuje tropické ovoce o tóny vanilky a třtinového sirupu
Destilace
Melasa použitá při výrobě rumu se extrahuje v továrně Worthy Park na výrobu cukru. Rumy se zde destilují tradiční metodou Pot-Still, což vytváří těžké rumy plné esterů a kongenerů. 100% měděný kotlík pot-still byl vyroben tradiční skotskou společností Forsyths.
Zrání
Rum-Bar Gold je blendem rumů, které zrály v sudech minimálně 4 roky. Jde o plný rum, který lze vychutnávat samotný či v koktejlech.
Příběh
Worthy Park Estate vyrábí na Jamajce rum již od roku 1740, v roce 1962 byla ale produkce dočasně pozastavena. Poté, co byla v roce 2004 postavena nová destilerie, přichází na trh tento autentický, jamajský rum poprvé pod značkou Worthy Park.