Barva: Tmavě zlatá
Aroma: Sladkost medu, zralého ananasu a záplava santalového dřeva s velmi jemným závanem kouře; v pozadí tóny vanilky a koňaku
Chuť: Příjemná sladkost kakaa, vanilky přecházející v kořenitost dřeva, cítíme kávu a ořechy a to vše v naprosté harmonii zakončenou zlatavou záplavou medu
Destilace
Využívá dvojí destilace a to destilačních kolon a kotlíkového přístroje alembik 1850 Batson.
Zrání
Směs pečlivě vybraných rumů z Guatemaly a Belizé. Ty zrály nejprve 3 - 6 let v sudech z dubu po bourbonu, poté byly převezeny do Francie do oblasti Cognac, kde byly odborníky smíchány a vznikl tento výtečný rum. Výsledná směs zraje ještě v sudech po koňaku po dobu jednoho až dvou let.
Příběh
V roce 1989 vzniklo partnerství Alexandera Gabriela s vinařstvím Ferrand. „Vinařství Ferrand je jedním z vůbec nejstarších výrobců koňaku. Než jsme ale začali spolupracovat, vinařství pro okolní svět spalo. Pan Ferrand vytvářel jeden z nejlepších koňaků v regionu, který ale vůbec nešel do prodeje," říká Alexander Gabriel. O dvacet let později bylo všechno jinak. Naštěstí, dalo by říct.