Brazilský rum Cachaça

Brazilský rum Cachaça

Cachaça může být vyráběna jen v rámci Brazílie. Místní právo tento destilát definuje následovně: „Brazilský destilát z cukrové třtiny, obsahující 38 až 48 % objemu alkoholu, vyráběn destilací zkvašené třtinové šťávy. Do finálního produktu lze přidat maximálně 6 g cukru na litr." Chuťovému profilu cachaçy se tak budou nejvíce blížit rhumy agricole. Velkou odlišností od ostatních rumů je způsob stáření. Cachaça zraje pouze v sudech z domorodých dřevin jako je Araúva, Amburana, Balm, Peanut nebo Jequitíba.

Původ:

Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení

Soukromí - potvrzení *

Pro zobrazení stránky je nutný věk minimálně 18 let.

Velká letní koktejlová soutěž