Popis
Barva: Tmavě jantarová
Aroma: Sladké s tóny zralého tropického ovoce, vanilky, pomerančové kůry, medu a jemného dřeva
Chuť: Plná, komplexní a vyvážená s výrazem karamelu, koření, sušeného ovoce a lehce dřevitým závěrem
Destilace
Rum je vyráběn z melasy a cukrového medu z ekvádorské cukrové třtiny. Po fermentaci trvající 36 hodin je destilován ve čtyřsloupcové koloně. Zrání probíhá metodou solera v nadmořské výšce 2538m n. m., v sudech z amerického dubu. Rum není doslazovaný ani přibarvovaný.
Příběh
San Miguel „Extra Añejo Solera 1952" vzdává hold kapli svatého Michaela, která stojí poblíž destilerie na pomezí regionů Sierra a Costa. Díky ideálním klimatickým podmínkám a řemeslnému přístupu vzniká rum, který je symbolem ekvádorské tradice a pečlivé práce. Spojuje hloubku, eleganci a autentický charakter andského terroiru.
Doporučení
Dobré pití si zaslouží vhodnou sklenici. Bezolovnatý ručně zpracovaný křišťál od Moseru uspokojí i ty nejnáročnější požadavky. Prohlédněte si naši nabídku sklenic na rum.