Paloma

Paloma

O historii nápoje Paloma není známo mnoho. Název je španělským překladem holubice. Některé zdroje uvádí, že je koktejl pojmenován po populární lidové písni La Paloma z počátku 19. století. Klasickou mexickou verzi Palomy tvoří pouze dvě ingredience: tequila a grapefruitová soda. Ale protože je těžší sehnat grapefruitovou sodu než grepfruit a sodu zvlášť, nabízíme přírodněji postavený recept s čerstvě vymačkaným grepem.

El Jimador Blanco

Základní suroviny

Příslušenství

Návod k přípravě

  1. Okraj sklenice potřeme grepfruitovou šťávou a obrátíme ji do misky se solí.
  2. Do sklenice nalijeme tequilu, obě šťávy, cukrový sirup a pořádně promícháme.
  3. Sklenici naplníme kostkami ledu a dolijeme sodou.
  4. Na závěr koktejl ozdobíme měsíčkem grepfruitu a snítkem rozmarýnu.

Dobrou chuť!

Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení

Soukromí - potvrzení *

Pro zobrazení stránky je nutný věk minimálně 18 let.