Piña Colada

Piña Colada

Piña Colada pochází z jednoho španělského hotelu. Jistému Ricardu Garciovi, místnímu zaměstnanci, při přípravě koktejlu Coco – Loco došly kokosy, ve kterých se tento drink podával. Ricardo byl však natolik vynalézavý, že vyměnil kokosový ořech za vydlabaný ananas a Coco-Loco dostalo ihned nový rozměr. Drink, jinak chutnající pouze po kokosech, byl obohacen také o chuť ananasu. To všechny hosty velmi zaujalo. Bylo jasné, že je na světě nový koktejl – Piña Colada.

Flor de Caña 4 Extra SecoZákladní suroviny

  • 3 cl bílého rumu Flor de Caña 4
  • 3 cl kokosového krému nebo zahuštěného kokosového mléka
  • 9 cl ananasového džusu
  • pár kapek sodovky
  • ledová tříšť
  • plátek ananasu na ozdobení

Příslušenství

Návod k přípravě

  1. Rum, kokosový krém, ananasový džus a ledovou tříšť nalijeme do šejkru.
  2. Šejkr uzavřeme a svižně veškeré ingredience protřepeme.
  3. Výslednou tekutinu nalijeme do skleničky a doplníme sodou.
  4. Na závěr přidáme plátek ananasu, brčko a můžeme podávat.

Dobrou chuť!

Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení

Soukromí - potvrzení *

Pro zobrazení stránky je nutný věk minimálně 18 let.