Skladová zásoba e-shopu a prodejen je odlišná.

Nová otvírací doba prodejny Praha: Po: zavřeno, Út,Čt 12:00 - 18:00, St,Pá 12:00 - 16:00

The Bluebonnet

The Bluebonnet

Tradičně během března a první poloviny dubna začnou v Texasu kvést ikonické divoké bluebonnety. Nejen, že se tato bylinka vypracovala až na státní květinu, je však také inspirací pro různé eventy, kuchařské menu a signature koktejly. Jedním z nich je výstižně znějící The Bluebonnet, světu poprvé představen v roce 2020 v luxusním resortu JL Bar Ranch, Resort & Spa u texaského města Sonora. S trochou šikovnosti si jej namícháte i doma.

El Jimador Blanco

Základní suroviny

Příslušenství

Návod k přípravě

  1. Okraj vychlazené sklenice potřeme limetkovou šťávou a obrátíme ji do misky se směsí Taijin.
  2. Do šejkru nalijeme tequilu, limetkovou šťávu, likér Cointreau, cukrový sirup a zakápneme likérem Blue Curaçao a Grenadinou.
  3. Šejkr uzavřeme a pořádně promícháme.
  4. Obsah přelijeme do sklenice s několika kostkami ledu.
  5. Na závěr ozdobíme plátkem citronu a kroužkem papričky.

Dobrou chuť!

Potvrzení o věku a nastavení cookies

Cookies nám umožňují lépe vyhodnocovat Vaši návštěvnost a následně přizpůsobit reklamu třetích stran přímo na míru.
Kliknutím na „Bylo mi 18 let a přijimám všechny cookies" vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním a zároveň potvrzujete, že Vám již bylo 18 let. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Přejeme příjemný nákup.
VYCHUTNAVEJ s.r.o.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení