Prodejna Cihlářská bude od 1. 11. 2021 trvale uzavřena. Osobní odběr bude i nadále možný na prodejně Běhounská. Děkujeme za pochopení.

The Bluebonnet

The Bluebonnet

Tradičně během března a první poloviny dubna začnou v Texasu kvést ikonické divoké bluebonnety. Nejen, že se tato bylinka vypracovala až na státní květinu, je však také inspirací pro různé eventy, kuchařské menu a signature koktejly. Jedním z nich je výstižně znějící The Bluebonnet, světu poprvé představen v roce 2020 v luxusním resortu JL Bar Ranch, Resort & Spa u texaského města Sonora. S trochou šikovnosti si jej namícháte i doma.

El Jimador Blanco

Základní suroviny

Příslušenství

Návod k přípravě

  1. Okraj vychlazené sklenice potřeme limetkovou šťávou a obrátíme ji do misky se směsí Taijin.
  2. Do šejkru nalijeme tequilu, limetkovou šťávu, likér Cointreau, cukrový sirup a zakápneme likérem Blue Curaçao a Grenadinou.
  3. Šejkr uzavřeme a pořádně promícháme.
  4. Obsah přelijeme do sklenice s několika kostkami ledu.
  5. Na závěr ozdobíme plátkem citronu a kroužkem papričky.

Dobrou chuť!

Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení

Soukromí - potvrzení *

Pro zobrazení stránky je nutný věk minimálně 18 let.