Skladová zásoba e-shopu a prodejen je odlišná.

 

Whiskey Sour

Whiskey Sour

Něco jako Whiskey sour už si míchali britští námořníci v 18. století na svých dlouhých plavbách. Jak známo, námořníky putující dlouho po moři často trápily kurděje z nedostatku vitamínu C. Ovoce, ze kterého by vitamín C mohli získat, se totiž rychle kazilo a na širém moři čerstvé nenatrháte. Námořníci si však uměli poradit. Pomohl jim k tomu jejich milovaný rum, později gin a také whisky. Alkohol totiž skvěle zakonzervoval ovocnou, nejčastěji citronovou, šťávu. Přidal-li se ještě cukr, výsledná medicína navíc proklatě dobře chutnala.

Bulleit Bourbon

Základní suroviny

Příslušenství

Návod k přípravě

  1. Do šejkru nalijeme bourbon, citronovou šťávu, přisypeme cukr nebo cukrový sirup a přidáme kostky ledu.
  2. Pořádně protřepeme a opatrně přelijeme do vychlazené sklenice.
  3. Na závěr ozdobíme plátkem pomeranče a koktejlovou třešničkou.

Dobrou chuť!

Potvrzení o věku a nastavení cookies

Cookies nám umožňují lépe vyhodnocovat Vaši návštěvnost a následně přizpůsobit reklamu třetích stran přímo na míru.
Kliknutím na „Bylo mi 18 let a přijimám všechny cookies" vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním a zároveň potvrzujete, že Vám již bylo 18 let. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Přejeme příjemný nákup.
VYCHUTNAVEJ s.r.o.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení