Barva: Průzračná
Aroma: Jemné s náznakem hnědého cukru, medu, kávových zrn, která pozvolna otevírají dveře pečené vanilce a hřebíčku
Chuť: Hořkosladká a lehká s příchutí tmavé čokolády, kořenového piva a vaječného krému
Destilace
Využívá dvojí destilace a to destilačních kolon a kotlíkového přístroje alembik 1850 Batson.
Zrání
Zrání proběhlo nejprve v bývalých sudech po bourbonu na Barbadosu, následně se přesouvá na 2 - 3 roky na Trinidad a Tobago a svou cestu po Karibiku zakončuje na Jamajce, kde stráví celých 10 let.
Příběh
V roce 1989 vzniklo partnerství Alexandera Gabriela s vinařstvím Ferrand. „Vinařství Ferrand je jedním z vůbec nejstarších výrobců koňaku. Než jsme ale začali spolupracovat, vinařství pro okolní svět spalo. Pan Ferrand vytvářel jeden z nejlepších koňaků v regionu, který ale vůbec nešel do prodeje," říká Alexander Gabriel. O dvacet let později bylo všechno jinak. Naštěstí, dalo by říct.