Skladová zásoba e-shopu a prodejen je odlišná.

 

Bílý tuňák s papričkami Jalapeño

Bílý tuňák s papričkami Jalapeño

Milujete syrové ryby k šampaňskému? Do deseti minut přípravy nenajdete lahodnější pokrm. Stačí nakrájet tuňáka, posypat tenkými plátky papriček jalapeño a pokapat japonskou omáčkou ponzu. Neskutečná delikatesa k láhvi Blanc se Blancs.

Suroviny

  • 250 g čerstvého bílého tuňáka
  • 1 velmi tence nakrájená paprička jalapeño
  • omáčka ponzu

Postup přípravy

  1. Tuňáka nakrájíme na 6mm plátky.
  2. Velmi tence pokrájenou papričku poklademe na plátky tuňáka.
  3. Na závěr pokapeme omáčkou ponzu, případně si odlijeme zvlášť do misky k namáčení.

Doporučené párování

Dobrou chuť!

Potvrzení o věku a nastavení cookies

Cookies nám umožňují lépe vyhodnocovat Vaši návštěvnost a následně přizpůsobit reklamu třetích stran přímo na míru.
Kliknutím na „Bylo mi 18 let a přijimám všechny cookies" vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním a zároveň potvrzujete, že Vám již bylo 18 let. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Přejeme příjemný nákup.
VYCHUTNAVEJ s.r.o.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení