Skladová zásoba e-shopu a prodejen je odlišná.

Tatarák z kapra

Tatarák z kapra

Kapr nemusí na stůl přijít jen smažený v trojobalu. V Třeboni s ním umí téměř zázraky, tohle je jeden z nich, jen ještě trochu vyšperkovaný. Takový tatarský biftek z kapra bude skvělý k pozdním sběrům suchých vín s vyšším obsahem alkoholu a vyšší kyselinou a k bílým šumivým cuvée vyrobených tradiční metodou z bílých odrůd, ideálně pak těm vyzrálým v ročníkovém podání.

Suroviny na 4 porce

  • 400 g filetu z kapra bez kůže
  • 2 vaječné žloutky
  • 2 cibule
  • 1 lžíce plnotučné hořčice
  • 1 lžíce sladkého kečupu
  • 1 lžička mleté červené papriky
  • 1 lžička worcesterské omáčky
  • 1 lžička mletého kmínu
  • 1 lžička mletého pepře
  • 1 lžička soli
  • několik kapek Tabasca
  • střik citrónové šťávy

Postup přípravy

  1. Filety z kapra dvakrát přemeleme na masovém strojku spolu s oloupanou a na půlky překrojenou cibulí.
  2. Přidáme žloutky, hořčici, omáčky a dochutíme kořením.
  3. Nakonec tatarák zakápneme citrónovou šťávou, osolíme a důkladně promícháme.
  4. Jako klasický tatarský biftek i rybí tatarák podáváme s čerstvě opečenými topinkami.

Doporučené párování

Dobrou chuť!

Potvrzení o věku a nastavení cookies

Cookies nám umožňují lépe vyhodnocovat Vaši návštěvnost a následně přizpůsobit reklamu třetích stran přímo na míru.
Kliknutím na „Bylo mi 18 let a přijimám všechny cookies" vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním a zároveň potvrzujete, že Vám již bylo 18 let. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Přejeme příjemný nákup.
VYCHUTNAVEJ s.r.o.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení