Skladová zásoba e-shopu a prodejen je odlišná.

Peyrat-Fourthon L' extrait d' haut-Peyrat 2009

DOPORUČUJEME

Nádherný Haut-Médoc, příkladný ve své celkové harmonii a velkorysý v elegantních chuťových vjemech

Výrobce / značka: Château Peyrat-Fourthon

Skladové číslo:

Typ zboží: Tiché víno
Podkategorie: Červené víno
Míra zbytkového cukru: Suché víno
Obsah alkoholu: 14 %
Chuťový profil: Komplexní
Objem: 0,75 l
Původ: Francie
Ročník: 2009
Odrůda tichého vína: Cuvée

Hmotnost: 1.6 kg

Dostupnost: Skladem

4690 Kč

Hodnocení produktu: 5/5 (1x)

Vaše hodnocení:

Popis

Barva: Skvělé víno z Bordeaux upoutá pozornost fialovo barvou s téměř neprůhlednou strukturou

Aroma: Najdeme velmi zralé červené plody, bobule černého rybízu, černou třešeň, borůvku, velmi zralé granátové jablko, fík, černý pepř, tóny dřevitého cedru

Chuť: Bohatá a plná, velmi jemná sametová chuť s delikátními taniny, doteky dubu a příjemný závěr po červeném ovoci

Kategorie: Suché

Odrůdy: Cabernet Sauvignon 64 %, Merlot 23 %, Petit verdot 13 %

Oblast: Haut-Médoc, Superior Cru Bourgeois


Doporučení

Archivační potenciál 10 – 20 let. Doporučujeme dekantaci min 1 – 2 hodiny předem a podávat při teplotě 18 °C, což zjemní třísloviny a umožní buketu plně rozkvést. Toto víno se hodí k červeným masům, hovězím žebrům, pepřovému steaku, pečené jehněčí kýtě, zvěřině a divočákovi. Spárujte ho na konci jídla s havanským doutníkem, abyste si jej vychutnali a zachovali svůj jedinečný charakter a mladou osobnost.

Dobré víno si zaslouží vhodnou sklenici. Bezolovnatý ručně zpracovaný křišťál od Moseru uspokojí i ty nejnáročnější požadavky. Prohlédněte si naši nabídku sklenic na vína.


Příběh 

Château Peyrat-Fourthon je víno nejvyšší kvality vyrobené v oblasti Haut-Médoc v Bordeaux ve Francii. Jedná se o směs hroznů Merlot, Cabernet Sauvignon a Petit Verdot, ručně sbíraných a vybraných pro zajištění té nejlepší kvality. Château Peyrat-Fourthon se vyrábí v Haut-Médoc, který se nachází podél levého břehu ústí Gironde v Bordeaux ve Francii, známé produkcí některých z nejlepších světových vín. Hrozny procházejí před fermentací odstopkováním a jemným drcením v kádích s řízenou teplotou a následným zráním po dobu 12 až 18 měsíců v dubových sudech, což vínu dodává komplexnost a hloubku. Château Peyrat-Fourthon je populární po celém světě. Upřednostňují ho gurmáni s bohatými zkušenostmi s degustací i začínající milovníci bordeaux.

Recepty chutí

Vínem párované
kulinářské zážitky

PŘIPRAVIT JÍDLO
Víno & Vánoce

Co pít, když hostíme

ČÍST & POSLECHNOUT

Nový dotaz k produktu

Kontrolný kód

i

* (Povinné)

Potvrzení o věku a nastavení cookies

Cookies nám umožňují lépe vyhodnocovat Vaši návštěvnost a následně přizpůsobit reklamu třetích stran přímo na míru.
Kliknutím na „Bylo mi 18 let a přijimám všechny cookies" vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním a zároveň potvrzujete, že Vám již bylo 18 let. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Přejeme příjemný nákup.
VYCHUTNAVEJ s.r.o.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení