Skladová zásoba eshopu a prodejen je odlišná.

Během Velikonoc (29.3. - 1.4.) budou naše prodejny uzavřeny, děkujeme a přejeme Vám šťastné a veselé svátky!

Expedice e-shopu proběhne do 27.3., další expedice bude od 2.4.2024

Peanut Butter Salted Caramel Martini

Peanut Butter Salted Caramel Martini

Už i do naší kuchyně se pomaličku prodírá západem tolik oblíbené lískooříškové máslo. Většinou jej roztíráme na pečivo nebo palačinky. Ale pít jej s ginem v koktejlu? A jak to vůbec uvedeme do tekutého stavu? To jsou věci!

Hendrick’s Gin

Základní suroviny

  • 1 lžíce lískooříškového másla
  • 1 lžíce slaného karamelu
  • 3 cl oblíbeného Dry ginu, např. Hendrick's
  • nasekané lískové oříšky na ozdobení

Příslušenství

Návod k přípravě

  1. Zprvu si vyrobíme sirup z arašídového másla a slaného karamelu. Od každého dáme velkou lžíci do šejkru a zakápneme horkou vodou. Mícháme, dokud nebude směs krásně hladká a dokonale propojená.
  2. Do směsi přidáme kostky ledu a gin, šejkr uzavřeme a důkladně po dobu 5 až 10 sekund protřepeme.
  3. Obsah bez ledu opatrně přelijeme do koktejlové sklenice a ozdobíme nasekanými lískovými oříšky.

Dobrou chuť!

Potvrzení o věku a nastavení cookies

Cookies nám umožňují lépe vyhodnocovat Vaši návštěvnost a následně přizpůsobit reklamu třetích stran přímo na míru.
Kliknutím na „Bylo mi 18 let a přijimám všechny cookies" vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním a zároveň potvrzujete, že Vám již bylo 18 let. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Přejeme příjemný nákup.
VYCHUTNAVEJ s.r.o.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení