Skladová zásoba e-shopu a prodejen je odlišná.

Mimořádná otevírací doba prodejny Praha: úterý-čtvrtek 12-16 hod., pátek 12-18 hod.

Od výroby do úst

Zajímá vás, jak se co dělá? Kde vzniká surový produkt, jak se zpracovává a po jakou dobu zraje? Prozkoumejte stále rostoucí databázi praktických informací podaných formou osobních zkušeností, odbornými studiemi a rozsáhlými rozhovory s profesionály v oboru. Nalijte si skleničku a nechte se vzdělávat.

Je libo brandy, cognac či armagnac?

Je libo brandy, cognac či armagnac?

Aromatický destilát z bílého vína, vyráběný po celém světě, milovaný mnohými. Přiliš dlouhou dobu byla brandy považována za pití těch nejvybranějších, až se na ni po sérii...

Čtěte více
Jak snadné je pít šampaňské

Jak snadné je pít šampaňské

Šumivé víno je čisté štěstí v láhvi. Po odstřelení korku se nám rozehřeje srdce, při nalití rozšíří zorničky a po napití se teplo rozlévá do celého těla. Čím kvalitnější...

Čtěte více
MADL – Sekty střední Evropy

MADL – Sekty střední Evropy

Jak už to u těch nejlepších věcí bývá, na sekty Madl jsme narazili úplnou náhodou. Nebo spíš ony narazily na nás. Domluvili jsme komorní degustaci v klubu Excellence Cigar,...

Čtěte více
Prostě prosecco

Prostě prosecco

Prosecco je bezpochyby hitem posledních let. Lehké, šumivé, všemi pitelné, mírně alkoholické, letní, sexy, svěží, krásné pití pro každý den a příležitost. Přidejme...

Čtěte více
Ginem Brnem

Ginem Brnem

Je teplý letní večer, já sedím doma, na střešní terase, v samém centru Brna a popíjím skvělý svěží Gin & Tonic, namíchaný z Michlers Gin Green a Fentimans Elderflower. A...

Čtěte více
Čokoládou za poznáním

Čokoládou za poznáním

Pro někoho, kdo během života stráveného pod jednou střechou s rodiči mohl řadit mezi dostupné „sladkosti" pouze hašlerky, oplatky Bé-Bé a čokoládu na vaření Orion, je psaní...

Čtěte více
Jak vznikl kořeněný rum?

Jak vznikl kořeněný rum?

Historii kořeněných rumů je těžké datovat. Nejspíše jsou tu s námi od dob, kdy v Karibiku započala výroba samotného rumu, tedy zhruba od 17. století, možná o něco dříve v...

Čtěte více
O kávě s pražírnou Fiftybeans

O kávě s pražírnou Fiftybeans

K Romanu Nejedlému z pražírny Fiftybeans jsme se dostali velkou oklikou. Zprvu přes podcast Rumelier našeho kamaráda Jakuba Stejskala, který se v něm bavil s Adamem...

Čtěte více
Potvrzení o věku a nastavení cookies

Cookies nám umožňují lépe vyhodnocovat Vaši návštěvnost a následně přizpůsobit reklamu třetích stran přímo na míru.
Kliknutím na „Bylo mi 18 let a přijimám všechny cookies" vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním a zároveň potvrzujete, že Vám již bylo 18 let. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Přejeme příjemný nákup.
VYCHUTNAVEJ s.r.o.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení