Italská prosecca - jen tak nebo do koktejlu
Samotné Prosecco je pojmenováno podle italského regionu Prosecco, který se nachází v severovýchodní Itálii. Tento region je známý svou malebnou krajinou a tradičním způsobem výroby tohoto osvěžujícího nápoje. Prosecco je vyrobeno z hroznů odrůdy Glera, které rostou na svazích kopců regionu tohoto regionu. Prosecco může být buď frizzante (lehce perlivé) nebo spumante (silně perlivé). Tento italský nápoj je oblíbený pro svou svěží chuť a hravé bublinky, skvělý zážitek je zaručen.
Zbyvá popřát cin cin!
Vzácné, sběratelské destiláty
Máme prodejny v Brně i Praze
Chutnej blog & Podcast
Řádně rumová degustace
Jak se na rumovou degustaci připravit, čím začít a navázat, do čeho nalít, jak ochutnávat a proč vůbec pít? Každý z nás má jistě svůj léty ověřený postup. Kdo jej zatím...
Dr Razorback
Colu s červeným vínem pila například Aňa Geislerová hrající Marcelu ve filmu Kráska v nesnázích. Evženovi alias Josefu Abrahámovi se to sice moc nepozdává, ale uznává,...
Čokoládová vodka s trnkami
Neskutečná dobrota, kterou lze servírovat po jídle jako likér k dezertům, dortům, sušenkám nebo cukroví. Likér lze servírovat za studena nebo mírně ohřátý, před...
Smyslné newslettery
Dvakrát měsíčně skvělé tipy na životní styl, který můžete mít i Vy.