Skladová zásoba e-shopu a prodejen je odlišná.

Vinné recepty

Víno a jídlo k sobě patří od nepaměti. Vzpomeňme na mnohočetná vyobrazení římských aristokratů, kteří ležící na lenoškách jedli a pili, dokud bylo co. To byly bankety. My věříme v kvalitu nad kvantitou. Vyberte si u nás dobré víno, sekt nebo šampaňské, něco dobrého připravte a vychutnávejte do libosti.

Tatarák z kapra

Tatarák z kapra

Kapr nemusí na stůl přijít jen smažený v trojobalu. V Třeboni s ním umí téměř zázraky, tohle je jeden z nich, jen ještě trochu vyšperkovaný. Takový tatarský biftek z kapra...

Čtěte více
Mušle v pistáciové krustě

Mušle v pistáciové krustě

Luxusní jídlo k luxuním vínům. Na stole spolu budou vypadat naprosto úžasně. Když opražíte pistáce trošku více, dostanete ještě více chutí. Párujte s těmi nejlepšími víny.

Čtěte více
Ústřice & Šampaňské

Ústřice & Šampaňské

Ústřice a šampaňské mohou být luxusem dostupným každému. Dobře zpárované dokáží vytvořit výbušnou harmonii chutí, kterou jen tak nezapomenete. Jaké ústřice naservírovat s...

Čtěte více
Napíchané vepřové

Napíchané vepřové

Těžko rozumět konvenčnímu marinování, kterým můžeme chuťově ovlivnit pouze povrch masa. Co dělat, když chceme dostat chutě i hlouběji dovnitř? S vědeckým přístupem uchopíme...

Čtěte více
Zapečené mušle s chilli, ančovičkou a kapary

Zapečené mušle s chilli, ančovičkou a kapary

Výtečný středomořský pokrm, který si můžete směle připravit, jakmile do oken nakoukne léto. Otevřete ke slávkám nějaké pěkné plné bílé víno výrazného aroma a pevné...

Čtěte více
Pečená jehněčí kýta s chřestem

Pečená jehněčí kýta s chřestem

Alespoň jednou za rok by si měl každý dopřát takto chutnou a šťavnatou jehněčí kýtu. Aromatický tymián, majoránka a oregáno nasypané v zářezech jehněčího masa vás při...

Čtěte více
Pečené kuře na citronech

Pečené kuře na citronech

Fotografie tohoto pokrmu by pravděpodobně nesla název „Kuře se dvěma citrony“. Nic jiného tu totiž není. Jen kuře, dva citrony a trouba. A koření pochopitelně. Při správném...

Čtěte více
Pošírovaný losos s Mousseline omáčkou

Pošírovaný losos s Mousseline omáčkou

Třetím chodem v nabídce 1. třídy Titanicu byl rybí chod. Losos jemně pošírovaný v chutném zeleninovém vývaru, přelitý lahodnou Mousseline omáčkou. Mousseline je klasická...

Čtěte více
Špízy z grilovaných krevet a ananasu s koriandrovým máslem

Špízy z grilovaných krevet a ananasu s koriandrovým máslem

Ideální recept pro vyjimečnou večeři nebo párty! Vyjma 30 minut marinování nezabere doba přípravy déle jak 25 minut. Pokud chcete, můžete si přípravu usnadnit tím, že si...

Čtěte více
Potvrzení o věku a nastavení cookies

Cookies nám umožňují lépe vyhodnocovat Vaši návštěvnost a následně přizpůsobit reklamu třetích stran přímo na míru.
Kliknutím na „Bylo mi 18 let a přijimám všechny cookies" vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním a zároveň potvrzujete, že Vám již bylo 18 let. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Přejeme příjemný nákup.
VYCHUTNAVEJ s.r.o.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení